natuurlijke anticonceptie coach sympto thermale methode sensiplan

Leer je cyclus kennen met de

sympto-thermale methode a.d.h.v.

de Natural Flow Masterclass

Je voelt dat je energie jou tegenwerkt. Je voelt dat je lichaam jou iets wilt vertellen, maar je weet niet van waar dat komt. Je maakt je zorgen over het gebruik van je hormonale anticonceptie? Je wilt een dieper begrip over je eigen lichaam krijgen? Er is een andere manier. Met meer impact, meer begrip en zoveel meer voldoening.

“Studio Flow is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke anticonceptie! De persoonlijke aanpak en het op maat gemaakte traject zorgen ervoor dat je je hartelijk ontvangen voelt. Achter Studio Flow staat een enthousiaste vrouw die je motiveert bij elke stap van je proces. Ik was aangenaam verrast door de ervaring en raad het ten zeerste aan om eens te luisteren!”

Phoebe

Op een natuurlijke manier

meer jezelf kunnen zijn

 

Dankzij de sympto-thermale methode kan jij op een natuurlijke manier terug meer energie uit je leven halen. Zonder hormonen, zonder chaos en vol rust.  Vanuit zelfkennis, eenvoud en zachte kracht. 

 

natuurlijke anticonceptie volgens de sympto thermale methode opleiding sensiplan

Na dit traject kan jij…

➞ a.d.h.v. je cervixslijm, temperatuur en baarmoederhals je vruchtbare periode uit je cyclus bepalen; 

➞ je vier fases in de cyclus gaan bepalen; 

➞ je menstruatie gaan voorspellen;

➞ uitzonderingen in je temperatuur (bv. laat in bed, alcohol drinken, ziekte …) er uithalen en implementeren op de cycluskaart; 

➞ de sympto-thermale methode toepassen als vorm van anticonceptie of net om zwanger te worden. 

Natural Flow Masterclass: modules

Natural Flow Masterclass: modules

Module 1:

Vruchtbaarheid en cervixslijm

Jij ziet straks heel duidelijk dat er zoveel meer mogelijk is dan je dacht. Je hebt kennis over de vrouwelijke cyclus en de hormonen. Je leert bij over de gemeenschappelijke vruchtbaarheid van jou en je partner. Je komt de eerste keer in aanraking met je cervixslijm en weet precies welk slijm de beste kwaliteit is.  

Module 2:

Bepalen vruchtbare periode NA de eisprong

Het wordt straks heel duidelijk voor je om een onderscheid te maken in de vruchtbare en onvruchtbareperiode tijdens en na de ovulatie. Je snapt hoe je uitzonderingen in je temperatuur toepast op je cycluskaart en haalt daaruit ook de onvruchtbare periode na de cyclus. Doorheen het traject maken we veel oefeningen samen zodat je zeker bent van je stuk. 

Module 3:

De vruchtbare periode VOOR de eisprong

Aan de hand van je cervislijmwaarneming die je reeds heel goed onder de knie hebt, weet jij wanneer je vruchtbare periode ingaat. Doorheen de modules word je goed opgevolgd zodat ik mee kan kijken hoe het gaat met het waarnemen van je vruchtbare periode. 

Module 4:

De baarmoederhals en zwanger worden

Na deze module weet jij alles over de sympto-thermale methode. Je kan door middel van zelfonderzoek je baarmoederhals gaan interpreteren. Daarnaast is het voor jou helemaal duidelijk op welk moment je het best geslachtsgemeenschap kan hebben je kinderwens te laten uitkomen. 

Module 5:

Opvolgingssessie

Je kan terecht bij mij voor al je vragen omtrent jouw cyclus. 

Fébe Vercruysse

Remember, it’s your choice, naturally.