AMBASSADORS

Ambassadors

studioflow sympto thermale methode opleiding

Eugénie Wiart

Hormooncoach

Hi, ik ben Eugénie, 29 jaar en hormooncoach. Ik kreeg in mijn puberteit veel verschillende klachten (lange cycli, acne, pijnlijke maandstonden) om uiteindelijk rond mijn 23ste de diagnose te krijgen van PCOS. Dat mijn acne verbonden was aan hormoon dysbalans ? Daar had ik geen flauw idee van.
Het is pas toen ik zelf naar oplossingen zocht voor mijn PCOS, toen ik mijn hormoon coach opleiding begon, dat ik links begon te leggen en dat ik het belang inzag van cyclus observatie. Ik blijf het maar gek vinden hoeveel informatie je hiervan kan uithalen. Het voelt nu zo goed om cyclisch te leven en om mij meer verbonden te voelen met mijn lichaam. Ik gebruik de symptothermale methode zowel preventief, om te vermijden dat mijn klachten terugkomen dankzij de informatie dat ik hiervan uithaal, als anti-conceptie methode. Vandaag kan ik mij niet voorstellen om zonder te leven !

LIFE QUOTE: “Remember, everything happens for a reason.

natuurlijke anticonceptie opleiding in sympto thermale methode studio flow

Helena Roegiers

Fotograaf en landbouwster

Hey! Ik ben Helena Roegiers, fotograaf bij Fakkel Fotografie en landbouwster op ons familiebedrijf. Mijn reis rond anticonceptie begon, zoals bij velen, op heel jonge leeftijd (14 jaar) met het innemen van de pil. Volgens de dokters was dit dé oplossing voor mijn hevige menstruatiepijnen, hoofdpijn en acne. Tijdens mijn studententijd besloot ik echter te stoppen met de pil vanwege depressieve klachten. Ik stapte over op een hormonenspiraal, maar na een jaar wees mijn lichaam het spiraaltje af en moest het er met spoed uit. Vanaf dat moment koos ik ervoor om volledig te stoppen met hormonale anticonceptie.

In de afgelopen drie jaar heb ik mijn lichaam steeds beter leren kennen. Toch bleven episodes van depressieve klachten terugkomen, wat me deed afvragen of mijn mentale gezondheid misschien verbonden was met mijn cyclus. Dat bracht me ertoe om de sympto-thermale methode te leren bij Fébe. Dit bleek een van de beste beslissingen van mijn leven. Het heeft me niet alleen geholpen mijn lichaam en cyclus beter te begrijpen, maar ook om een diepere connectie te maken met mezelf en mijn natuurlijke ritme.

Studio Flow natuurlijke anticonceptie coach opleiding sympto thermale methode

Sofie Vercruysse

Social media marketeer

Hi, ik ben Sofie, 24 jaar en content creator voor ondernemers. Na 8 jaar heb ik eindelijk de stap gezet om te stoppen met hormonale anticonceptie. Het was geen gemakkelijke beslissing – ik dacht er al maanden over na, maar het ‘gemak’ van de pil hield me vaak tegen. Toch begon ik me steeds meer af te vragen wie ik écht ben zonder die hormonen, en of ik misschien minder last zou hebben van negatieve gevoelens en gedachten. Daarom ben ik super enthousiast om ambassador te zijn van dit programma dat natuurlijke anticonceptie promoot. Super spannend, maar ik kijk er echt naar uit om mezelf op een natuurlijke manier te leren kennen. 

LIFE QUOTE: “Don’t compare your chapter 3 to someone’s chapter 30.”