De allereerste editie van

 

Cycle to success:

Leven rond de vrouwelijke cyclus 

 

Je leeft in een wereld vol mannelijkheid, waar je enkel maar kan gaan gaan gaan.

Je wilt die vrouwelijke energie terug volop mogen beleven.

Je wilt leven en handelen in evenwicht met jouw energie!

Je wilt jouw energietekort aanpakken door te handelen vanuit iets wat je echt wilt en niet omdat het moet. 

Er is een andere manier. Met eigen flow.

In lijn met jouw energie.

Meer speelsheid. Meer stroming,

maar ook met een diepere impact!

Meer voldoening

 

 

leven rond je cyclus natuurlijke anticonceptie sympto thermale methode ondernemen rond je cyclus

“Heel goede samenvatting en uitleg, had iedereen mee. Je ziet de passie en toewijding in de onderzoeken en presentaties! Staat altijd open voor vragen, samen met een goede begeleiding en opvolging. Fantastisch dat dit bestaat!”

Camille

Op een natuurlijke manier

meer energie uit

jouw cyclus halen.

Vanuit jouw cyclus, kan je de beste resultaten halen op een natuurlijke manier. Je hoort het goed. Vanuit jouw cyclus. Jouw eigenheid. Jouw kern.

wat is de sympto thermale methode natuurlijke anticonceptie opleiding ondernemen en leven rond jouw cyclus<br />

“Studio Flow is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke anticonceptie! De persoonlijke aanpak en het op maat gemaakte traject zorgen ervoor dat je je hartelijk ontvangen voelt. Achter Studio Flow staat een enthousiaste vrouw die je motiveert bij elke stap van je proces. Ik was aangenaam verrast door de ervaring en raad het ten zeerste aan om eens te luisteren!”

Phoebe

Stoppen met hormonale anticonceptie sympto thermale methode opleiding natuurlijke anticonceptie

                   Na dit traject kan jij:

 jouw werk- en privéleven onderhouden op een           zachte manier;

 meer bewustzijn over jouw energielevels                      doorheen jouw cyclus;

handelen naar wat jij echt wilt zonder jezelf te            moeten sleuren in die mannelijke energie van              gaan, gaan, gaan;

 jouw eigen cyclus begrijpen;

jouw cyclus inzetten met als doel een duurzaam       welzijn;

jouw superkrachten, kwetsbaarheden en                       behoeften benoemen in elke fase;

 begrijpen hoe de cycli van je zakelijke en                     creatieve processen je eigen cyclus                                   weerspiegelen;

➔ praktische tools inzetten in elke fase;

leren om gebruik te maken van die cyclische                aanpak in een mannelijke wereld van gaan, gaan,      gaan.

Cyclisch ondernemen: modules

Module 1:

Onze cyclus, de hormonen en sympto-thermale methode

In deze module gaan we heel uitgebreid in op alles rond de cyclus en onze hormonen. Het wordt straks heel duidelijk voor je om alles te gaan bekijken vanuit jouw energie, want die is doorheen onze cyclus constant anders. Velen bekijken hun menstruatiecyclus als iets negatiefs, maar wij bekijken het vanuit onze kracht. Ook zal je weten hoe je aan de hand van temperatuur en cervixslijm jouw ovulatie kunt vinden. 

Module 2:

Planning rond de cyclus

Aan de hand van je cyclus gaan we aan de slag met een planning. Leven op automatische piloot valt voor je weg en zal het een stuk makkelijker maken om jouw energie zo optimaal mogelijk te benutten door in te zetten op voeding, sport en sociaal contact rondom je cyclus.

Module 3:

Vrouwelijke en mannelijke energie

Na deze module weet jij alles over het leven rond jouw cyclus en hoe je dit kan blijven volhouden dankzij praktische tools die ik je meegeef. Op basis van jouw vrouwelijke energie kan jij jouw energie zo optimaal mogelijk inzetten in jouw cyclus.

Twee jaar geleden wist ik totaal niet wie ik was.

Wat wil ik? Wat zijn mijn waarden? Mijn passie? Wat is mijn droom?

Als je me dat toen zou vragen, zou ik terug met tranen in mijn ogen komen te zitten omdat ik het gewoon niet wist. Twee jaar later sta ik op de plek van de persoon die ik toen nodig had. 

Iemand die naast me staat om me te zeggen dat ik volop met mijn hoofd in de rush van de mannelijke energie zit en dat mijn lichaam hier niet voor gemaakt was. Dat ik niet altijd moet gaan om succesvol te mogen zijn. Dat het ook kan op een zachte manier. 

Ik ben Fébe van Studio Flow en elke dag ben ik nog aan het denken en bouwen aan mijn dromen. Dag bij dag krijgen deze meer en meer vorm en structuur.

Ik laat de onzekerheid toe, want enkel vanuit deze kwetsbaarheid kan ik meer zelfbewustzijn creëren. Want van daaruit kan ik vanuit mijn vrouwelijke energie werken en leven.

Liefs, 
Fébe

natuurlijke anticonceptie leven en ondernemen volgens jouw cyclus

FAQ

Is het traject volledig online?

Het traject is volledig online, maar het is belangrijk om te weten dat je daarnaast mijn telefoonnummer zult krijgen om me via whatsapp een bericht te kunnen sturen wanneer je een vraag hebt omtrent het traject.

Kan ik dit traject doen als ik nog de pil, spiraal of andere anticonceptie neem?

Jazeker. Je kan volledig leven in jouw vrouwelijke energie als je nog aan anticonceptie zit. Je zal ook veel bijleren over de vrouwelijke cyclus en dit kan je zeker ook meenemen naar de toekomst voor mocht je ooit stoppen met anticonceptie.

Kan ik vragen stellen aan je?

Tuurlijk! Ik denk graag met je mee via mail of whatsapp.