De Studio Flow 

Cyclusplanner

De planner om cyclisch te leven en in te zetten op jouw energie.

 

Je leeft in een wereld vol mannelijkheid, waar je enkel maar kan gaan gaan gaan.

Je wilt die vrouwelijke energie terug volop mogen beleven.

Je wilt leven en handelen in evenwicht met jouw energie!

Je wilt jouw energietekort aanpakken door te handelen vanuit iets wat je echt wilt en niet omdat het moet. 

Er is een andere manier. Met eigen flow.

In lijn met jouw energie.

Meer speelsheid. Meer stroming,

maar ook met een diepere impact!

Meer voldoening

 

 

 

Cyclusplanner sympto thermale methode sensiplan coaching natuurlijke anticonceptie

De voordelen van plannen rond je cyclus:

 Meer energie: Ik weet precies wanneer mijn energie op zijn hoogst is en wanneer ik rust nodig heb. Dit helpt me om mijn activiteiten beter te plannen en piekmomenten te benutten.

 Floreren met je flow: Door mijn activiteiten en zelfzorg aan te passen, voel ik me beter in mijn vel en leef ik meer in harmonie met mijn lichaam.

 Bewustzijn van hormoonfluctuaties: Begrijpen hoe mijn hormonen veranderen helpt me om beter voor mezelf te zorgen en mijn welzijn te verbeteren.

Werk en productiviteit: Ik plan mijn taken en projecten op de momenten dat ik het meest gefocust en creatief ben, waardoor ik efficiënter en effectiever werk.

 Stressbeheer en zelfzorg: Door beter naar mijn lichaam te luisteren, kan ik stress verminderen en mijn algehele welzijn.

Ben je klaar om je leven drastisch te veranderen met behulp van deze planner?

Dit is voor jou als je …

➔ voelt dat je veel meer uit je leven kan halen. 

➔ het gevoel hebt dat je dagelijks op automatische piloot gaat leven. 

➔ last hebt van energieschommelingen, vermoeidheid, veel druk, … .

➔ je energie rond je cyclus wilt leren kennen. 

➔ wilt leven rond de maancyclus.

➔ wilt bijleren over jouw eigen lichaam. 

FAQ

Kan ik de planner gebruiken als ik nog anticonceptie gebruik?

Ja, je kunt plannen rond je menstruatiecyclus zelfs als je hormonale anticonceptie gebruikt, hoewel het anders werkt dan bij een natuurlijke cyclus. De manier waarop je kunt plannen hangt af van het type hormonale anticonceptie dat je gebruikt. 

Bij een koperspiraal heb je meestal een natuurlijke menstruatiecyclus. Een koperspiraal bevat geen hormonen en beïnvloedt daarom niet de hormonale cyclus van je lichaam.

Plannen rond de maancyclus terwijl je de pil neemt kan een interessante benadering zijn als je wilt synchroniseren met de natuurlijke ritmes van de maan.

Plannen rond de maancyclus terwijl je de pil neemt, vereist enigszins creatief omgaan met je pilgebruik. Door je pilgebruik aan te passen, kun je proberen je menstruatiecyclus te synchroniseren met de maanfasen, maar dit moet zorgvuldig worden gedaan om gezondheidsrisico’s te vermijden.

Wat is een menstruatieplanner?

Een menstruatieplanner is een hulpmiddel dat je helpt je dagelijkse activiteiten en taken af te stemmen op de verschillende fasen van je menstruatiecyclus. Dit kan je helpen om je energie, stemming en productiviteit beter te beheren.

Hoe gebruik ik de planner?

Onze planner is eenvoudig te gebruiken. Begin met het markeren van de eerste dag van je menstruatie en volg de instructies om je cyclus bij te houden. Gebruik de ruimte om je energie, stemming en eventuele symptomen te noteren en plan je taken en activiteiten overeenkomstig.

Kan ik de planner ook gebruiken als ik een onregelmatige cyclus heb?

Ja, de planner kan ook nuttig zijn voor vrouwen met een onregelmatige cyclus. Door regelmatig je symptomen en energielevels bij te houden, kun je patronen ontdekken en beter begrijpen hoe je cyclus jouw dagelijks leven beïnvloedt.

Is de planner alleen voor vrouwen met een menstruatiecyclus?

Hoewel de planner is ontworpen met de menstruatiecyclus in gedachten, kan hij ook worden gebruikt door mensen die hun leven willen afstemmen op de maancyclus of andere natuurlijke ritmes.